Polecamy
Huawei E583C

Test przenośnego routera 3G
Test Sharp AQUOS SH80F

Warto (byłoby) się szarpnąć
Skanery antywirusowe
skaner av
Komentarze do Wirtualny Inwestor  
Avatar
mac (niezalogowany) | 15.06.2009 20:15#13

Program zbiera i wysyła na serwer gościa który go napisał bardzo dużo danych o użytkowniku. Systemy antywirusowe traktuja go jak trojana. Ponadto próbuje wprowadzać zmiany w katalogach zastrzeżonych dla systemu Windows. Krótko mówiąc niezła maszyna szpiegowska reklamowana na "dobre programy" :( Proszę o usuniecie.

Avatar
zwi (niezalogowany) | 17.04.2009 6:04#12

@asd - a Ty byś chciał dostawać notowania w czasie rzeczywistym? Za takie notowania to się płaci.

Avatar
asd (niezalogowany) | 08.04.2009 14:50#11

Program nie warty uznania. Kurs jest opozniony od prawdziwego o 20 az minut i do tego wykresy sa na najnizszym poziomie albo wogole ich nie ma! :/ Wg mnie program jest nie dopracowany jakby robili go goscie ktorzy nie znaja sie na gieldzie...

Avatar
dark (niezalogowany) | 23.11.2008 22:53#10

Ale jak tę date zmienić? tak, aby wydłużyc wersję trial? Ja probowałem ponownie go sciągnąc, ale to nic nie pomogło. Nadal jest komunikat że czas uzytkowania minął.

Avatar
misiap (niezalogowany) | 30.10.2008 20:13#9

Program idealny dla kogoś kto chce rozpocząć inwestowanie na giełdzie. Nawet dla takiej blondynki jak ja:) Polecam

Avatar
piotr (niezalogowany) | 02.08.2008 12:35#8

ja mam swoja zabawke zrobiona w excelu, nie potrzebuje nic wiecej niz to co mam z odpowiednim makro ;)

Avatar
AoL (niezalogowany) | 14.02.2008 9:21#7

Program byl fajny, z niego przesiadlem się na rachunek w DM i teraz jestem na GPW. Oczywiście są w nim braki, ale na początek dobry. Jedyne o czym producent zapomnial, to fakt iż można tą wersję trial sobie przedłużyć zmieniając datę pierwszego uruchomienia.

Avatar
ogierek (niezalogowany) | 13.11.2007 17:15#6

Nie czaje tego programu. A chce go poznać!!!

Avatar
anonim (niezalogowany) | 09.09.2007 15:06#5

Program jest co najwyżej formą zabawy w giełdę. Pełno braków jak by programista nigdy na prawdziwe pieniadze nie gral a jedynie wirtualnie. NIE POLECAM

Polecam http://www.bankier.pl lub http://www.money.pl

Avatar
jacbob77 (niezalogowany) | 14.08.2007 11:32#4

na onet.pl jest też taka gra wirtualna, za darmo gdyby ktoś był zainteresowany i chciał pograć. Warunkiem jest jedynie posiadanie maila w onet.pl ale to chyba nie stanowi większego problemu

pozdrawiam

Avatar
impassive (niezalogowany) | 27.07.2007 21:25#3

Nie wiem, jak to się sprawuje i działa, ale cena dobra.

Avatar
kokos (niezalogowany) | 27.07.2007 14:05#2

Warto sie zainteresowac, i guess

Avatar
Aldim (niezalogowany) | 27.07.2007 12:56#1

Program wydaje się całkiem ciekawy.

Dodaj komentarz

Zasady publikowania komentarzy
Autor
Treść