reklama

Recenzje AdwCleaner

Strona główna Windows Narzędzia Odinstalowywanie programów
Szybki,łatwość obsługi (praktycznie dwa kliknięcia), usuwa większość syfu z kompa
Brak
ocena użytkownika

Aplikacja szybko i treściwie skanuje komputer w poszukiwaniu szkodliwego oprogramowania (głównie szpiegującego, naszpikowanego złośliwymi reklamami i podmieniające stronę startową w przeglądarce.

Skuteczność usuwania złośliwego oprogramowania to główne atuty tego lekkiego programu :)

14.05.2017 20:17 | Recenzja do wersji 6.046
Prosty w obsłudze, polski język.
Brak
ocena użytkownika

Jego działanie jest bezpieczne, nie uszkodzi nam systemu. Sprawnie i szybko oczyści komputer z niepotrzebnych dodatków, które mogą się pojawić jak korzystamy z przeglądarek. Kolejny plus to, że jest darmowy i po polsku. Łatwy w odinstalowaniu, bardzo szybkie i częste aktualizacje programu.

10.12.2016 21:35 | Recenzja do wersji 6.040
Mały, poręczny, bardzo efektywny
Brak
ocena użytkownika

skanowanie komputera w celach zachowawczych; aplikacja nie wykryła zagrożenia, bo najwidoczniej go nie było, bardzo dobry program polecam AdwCleaner :)

17.11.2016 02:37 | Recenzja do wersji 6.030
banalni interfejs i obsluga
brak
ocena użytkownika

mialam problem z samoistnie wyskakujacymi oknami i reklamami we wszystkich przegladarkach na praktycznie nowym komputerze na ktorym zawsze zainstalowany byl solidny antywirus. Kazde klikniecie myszka w obszerze okna powodowalo wyskakiwanie niechcianych stron co praktycznie uniemozliwialo przekladanie stron www. Zainstalowalam po kolei kilkanascie programow antywirusowych itp, zrobilam pelne skanowanie i usuwanie wykrytych elementow zagrozenia i nic... po okolo 7 godzinach bylam juz zrozpaczona...ADW cleaner naprawil problem w jakies 3 minuty. Niestety download w przypadku problemow z przegladarka jest droga przez meke w zwiazku z tym polecam zainstalowanie na tak zwany wszelki wypadek.

02.07.2016 17:12 | Recenzja do wersji 5.201
Mały, poręczny, często aktualizowany, bardzo efektywny, wytłumaczenie użytkownikowi o co chodzi z PUP
Brak
ocena użytkownika

Program porządny, działający w trudnych okolicznościach. Jedyny taki na usunięcie Adware i PUP. Interfejs jest przyjazny dla użytkownika, łatwy do zrozumienia i w wielu językach, w tym w języku Polskim.

31.05.2016 06:58 | Recenzja do wersji 5.119
Prosty w obsłudze, lekki, szybkość działania, skuteczność.
Żadnych.
ocena użytkownika

AdwCleaner, prosty i skuteczny program który powinien być w każdym komputerze. Jest lekki i ma prosty interfejs, który nikomu nie powinien sprawiać problemów. Choć swoje zrobi, zawsze trzeba uważać co się instaluje, niekiedy coś zostawi i tylko ''ręcznie'' się całkowicie usunie, to w zasadzie i tak go śmiało polecam.

08.03.2016 14:40 | Recenzja do wersji 5.101
bardzo szybki
ponowne uruchomienie
ocena użytkownika

Super!!! Nie mogłem w żaden sposób usunąć śmieciowego programu, (nawet przywracaniem systemu oraz antywirusem) a ten program pomógł!! Polecam!!!

15.02.2016 20:32 | Recenzja do wersji 5.033
Szybkość działania, prostota, dokładność
trzeba uruchamiać ponownie komputer przy czyszczeniu (dzieki temu jednak jest dokładny)
ocena użytkownika

Ten program potrafi ułatwić życie. Wiele czynności, które trzeba byłoby robić samemu "od kuchni" robi za nas! Sprawdza wszelkie typowe objawy, zmiany i analizuje pod kątem obecności nieprzyjaciela w naszym systemie.
Bardzo dokładny i szybki program, który radzi sobie doskonale z wszelkimi przeglądarkowymi dodatkami, które wyświetlają reklamy czy niechciane strony.
Przy czyszczeniu systemu razem z programem CCleaner to podstawa do wali z wszelkimi niechcianymi plikami.
TL;DR: Polecam!

04.01.2016 11:53 | Recenzja do wersji 5.027
1 2 3 następna
reklama
Polecamy w WP TechnologieWP TechnologieNie wiemy, co jemy - państwowe badania to kropla w morzu. Projekt FoodRentgen chce to zmienić