Jak sprawdzić, czy ktoś cię zablokował na Facebooku?
Blokowanie na Facebooku to coś zupełnie innego, niż usuwanie ze znajomych. Po zakończeniu znajomości wciąż można zobaczyć publiczną część profilu tej osoby i rozmawiać przez Messengera. Po zablokowaniu nawet to nie jest możliwe.