Facebook przeprasza, przypadkiem wyłączył blokowanie użytkowników
Facebook informuje użytkowników o błędzie, który mógł narazić prywatność ponad 800 tysięcy użytkowników. Na skutek błędu przez kilka dni osoby zablokowane miały dostęp do udostępnianych danych i mogły nawiązać kontakt przez Messenger.