Jak usunąć relację z Facebooka? Udostępnione zdjęcia i filmy można skasować
W serwisie Facebook i powiązanym z nim Messengerze nie od dzisiaj można publikować tak zwane relacje. To funkcja, która na wzór sposobu udostępniania treści w aplikacji Snapchat, pozwala wysyłać do znajomych zdjęcia lub filmy uzupełnione krótkim opisem i wyświetlać w formie kilkusekundowych postów. Opublikowane materiały domyślnie przestają być dostępne po 24 godzinach.