Wspólne logowanie w Chromie i usługach Google – jak je wyłączyć?
Wraz z wydaniem przeglądarki Chrome 69 wprowadzone zostało wspólne logowanie dla przeglądarki i różnych usług Google. Przykładowo, logując się do Gmaila jednocześnie logujemy się do Chrome'a.