Profil zaufany może wygasnąć. Masz czas do 31 października
Profile zaufane, których ważność została automatycznie przedłużona w trakcie pandemii, są ważne tylko do 31 października. Użytkownicy, którzy dalej chcą wykorzystywać profil zaufany, muszą samodzielnie przedłużyć jego ważność. To proces, który można zrealizować całkowicie przez internet.
Źródło zdjęć: © dobreprogramy | Oskar Ziomek